Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Vestiging Haren

Instituut Socrates Haren
Kerkstraat 9
9751 BA Haren
Telefoon: 050 – 534 89 88 (na 25 seconden wordt u altijd doorverbonden met ons hoofdnummer)
E-mail: info@instituutsocrates.nl

Leerlingen uit Haren en omgeving kunnen terecht op onze vestiging in Haren voor huiswerkbegeleiding, individuele begeleiding of bijles, examentraining, studieplanning en training voor de CITO- of NIO-toets.

Al bijna 9 jaar begeleiden wij op onze locatie de leerlingen op de meest effectieve wijze. De nadruk ligt op een goede samenwerking met de leerling en de ouders. In de speciaal ingerichte ruimte zijn alle faciliteiten zoals oefenmateriaal, computers en WiFi aanwezig. Met het geavanceerde leerlingvolgsysteem hebben ouders 24 uur per dag inzicht in de planningen, behaalde cijfers en de vorderingen.

Instituut Socrates biedt in Haren de hoogste kwaliteit begeleiding tegen de laagste prijs. Vooral de combinatie van huiswerkbegeleiding en bijles is effectief en zeer betaalbaar (bekijk onze tarieven). Op ieder moment kan het begeleidingspakket worden aangepast en/of geïntensiveerd. Wij leveren altijd maakwerk. De betaling is achteraf na ontvangst van een factuur. Dus geen automatische incasso of betaling vooraf. U betaalt voor wat u aan begeleiding heeft afgenomen.

Op Instituut Socrates Haren is altijd een goede, serieuze en positieve werksfeer. Dagelijks wordt gewerkt aan het huiswerk en de voorbereiding op toetsen. Wij bespreken voor aanvang van de begeleiding de planning met speciaal ontworpen studieplanners. Onze vakdocenten en hooggemotiveerde studiebegeleiders zijn altijd aanwezig om de leerlingen zo goed mogelijk te helpen. Wij stimuleren alle leerlingen tot een proactieve instelling, zelfstandig leren en discipline.

Instituut Socrates Haren heeft de ruimste openingstijden: van 13.00 tot 18.00 uur. Uw zoon/dochter kan altijd bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding én bijles (1-op-1) op hetzelfde moment.

En Instituut Socrates Haren heeft al jaren een slagingspercentage voor Examenleerlingen dat dicht bij de 100% ligt. Een garantie voor een goed resultaat.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek? Vul dan het contactformulier in.

Bereikbaarheid


Instituut Socrates Haren ligt heel centraal in Haren, direct tegenover de oude Nicolaaskerk en in de straat van de Italini of Oliebollenkraam.

Fiets
Aan de Kerkstraat bevinden zich meerdere plaatsen voor het stallen van de fiets. Instituut Socrates bevindt zich boven modekledingzaak Papillon op Kerkstraat 9. De eigen ingang bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Na aanbellen wordt u binnengelaten. 
Hieronder zijn de afstanden tot enkele scholen in Haren weergegeven:

Maartens College2,0 kmwww.maartenscollege.nl
International School Groningen1,7 kmwww.isgroningen.nl
Zernike Harens Lyceum1,0 kmwww.zernike.nl
Zernike Junior College Westerse Drift1,1 kmwww.zernike.nl


Auto
De locatie is gemakkelijk per auto te bereiken. Er zijn parkeerplaatsen aan het Oldehof direct achter het instituut. Dit parkeerterrein is uitsluitend vanaf de Rijkstraatsweg te bereiken, ter hoogte van nummer 193, The Phone House (zie kaartje hieronder). Instituut Socrates bevindt zich boven modekledingzaak Papillon op Kerkstraat 9. De eigen ingang bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Na aanbellen wordt u binnengelaten.

Trein
Het instituut is vanuit de richting Groningen en Assen per trein te bereiken. Vanaf station Haren kan met een taxi (kosten ca. € 8,00) of met bus Qbuzz 54 het instituut in ca. 12 minuten worden bereikt. De halteplaats van de bus is aan de Julianalaan. Deze bus rijdt tweemaal per uur. Vanaf de Julianalaan is het slechts 4 minuten te voet naar Instituut Socrates Haren. Instituut Socrates bevindt zich boven modekledingzaak Papillon op Kerkstraat 9. De eigen ingang bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Na aanbellen wordt u binnengelaten.

Bus
Vanuit de richting Groningen rijden de bussen Qbuzz 50, 51, 54 en 59. Qbuzz 50 stopt aan de Vondellaan en Qbuzz 51, 54 en 59 aan het Raadhuisplein. Vanuit de richting Assen/Emmen rijden eveneens de bussen Qbuzz 50, 51, 54 en 59. De bussen stoppen aan de Vondellaan, de Julianalaan of aan het Raadhuisplein. Vanaf de bushaltes is het ca. 3 minuten te voet. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen naar het instituut. Instituut Socrates bevindt zich boven modekledingzaak Papillon op Kerkstraat 9. De eigen ingang bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Na aanbellen wordt u binnengelaten.Meer informatie vind u op www.9292ov.nl     

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.