Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Biologie bijles van Instituut Socrates

Is het vak biologie een struikelblok? Onderwerpen van biologie zoals erfelijkheid of metabolisme van een organisme en vele andere termen en begrippen kunnen je onduidelijk zijn. In de biologie worden veel proeven gehouden, hiervoor is theorie van groot belang. De hoogopgeleide biologiedocenten van Instituut Socrates helpen je deze biologietheorie onder de knie te krijgen, je krijgt namelijk de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt om je toets of examen tot een goed einde te brengen.

Examentraining Instituut Socrates

Wij verzorgen ook examentraining scheikunde of economie en voor alle andere vakken van jouw profiel. Een training gericht op het examen geeft je de nodige voorbereiding. Je gaat zelfverzekerder je examen in en de kans op een goed eindresultaat is groot.

Begeleiding in de biologiemethode van jouw school

Om ons te richten op jouw biologietoets of eindexamen biologie maken we eerst een planning, zodat de leerstof en oefeningen die van belang zijn aan bod komen. Hiermee bedoelen we de leerstof en oefeningen die jouw school hanteert. Zijn jij en je ouders het met de planning eens? Dan kunnen we met de bijlessen beginnen. Biologie gaat vooral over levensverschijnselen, de theorie en proeven maken dit vak tot een exacte wetenschap. Kortom, met de juiste inzichten en voorbeelden helpt jouw studiebegeleider biologie van Instituut Socrates je om een goed eindresultaat te behalen.

Succes verzekerd door bijlessen biologie van Instituut Socrates. Neem contact met ons op en vraag jouw bijlessen biologie aan!

Wij verzorgen ook examentraining biologie en bijlessen en examentrainingen voor alle andere vakken van jouw profiel. Kijk ook eens bij examentraining natuurkunde of scheikunde.