Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Vestiging Groningen

Instituut Socrates Groningen
Westerkade 15-3v
9718 AS Groningen
Tel. 050 – 311 91 33 (na 25 seconden wordt u altijd doorverbonden met ons hoofdnummer)
E-mail: info@instituutsocrates.nl

Leerlingen uit de gemeente Groningen en omgeving kunnen terecht op onze vestiging in Groningen voor huiswerkbegeleiding, individuele begeleiding of bijles, examentraining, studieplanning en training voor de CITO- of NIO-toets.

Al 15 jaar begeleiden wij de leerlingen op de meest effectieve wijze. De nadruk ligt op een goede samenwerking met de leerling en de ouders. In de speciaal ingerichte ruimte zijn alle faciliteiten zoals oefenmateriaal, computers en WiFi aanwezig. Met het geavanceerde leerlingvolgsysteem hebben ouders 24 uur per dag inzicht in de planningen, behaalde cijfers en de vorderingen.

Instituut Socrates biedt de hoogste kwaliteit begeleiding tegen de laagste prijs. Vooral de combinatie van huiswerkbegeleiding en bijles is effectief en zeer betaalbaar (bekijk onze tarieven). Op ieder moment kan het begeleidingspakket worden aangepast en geïntensiveerd. Wij leveren altijd maatwerk. De betaling is achteraf na ontvangst van een factuur. Dus geen automatische incasso of betaling vooraf. U betaalt voor wat u aan begeleiding heeft afgenomen.

Op Instituut Socrates Groningen is altijd een goede, serieuze en positieve werksfeer. Dagelijks wordt gewerkt aan het huiswerk en de voorbereiding op toetsen. Wij bespreken voor aanvang van de begeleiding de planning met speciaal ontworpen studieplanners. Onze hooggemotiveerde studiebegeleiders zijn altijd aanwezig om de leerlingen zo goed mogelijk te helpen. Wij stimuleren alle leerlingen tot een proactieve instelling, zelfstandig leren en discipline.

Instituut Socrates Groningen heeft de ruimste openingstijden: van 13.00 tot 18.00 uur. Uw zoon/dochter kan altijd bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding én bijles (1-op-1) op hetzelfde moment.

En Instituut Socrates Groningen heeft al jaren een slagingspercentage voor Examenleerlingen dat dicht bij de 100% ligt, namelijk tot 97/98%. Een garantie voor een goed resultaat.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek? Vul dan het contactformulier in.

Bereikbaarheid 


Instituut Socrates Groningen ligt zeer centraal in de stad Groningen.

Fiets
Voor het gebouw aan de Westerkade 15 is ruime gelegenheid voor het stallen van fietsen. 
Hieronder zijn de afstanden tot enkele scholen in Groningen weergeven:


Voor het gebouw aan de Westerkade 15 is ruime gelegenheid voor het stallen van fietsen. 
Hieronder zijn de afstanden tot enkele scholen in Groningen weergeven:

Werkman College1,3 kmwww.werkmancollege.nl
Praedinius Gymnasium1,4 kmwww.praediniusgymnasium.mwp.nl
Augustinus College1,0 kmwww.augustinuscollege.nl
Willem Lodewijk Gymnasium1,2 kmwlg.mwp.nl
Kamerlingh Onnes2,3 kmwww.reitdiep.nl/kamerlingh-onnes
Leon van Gelder2,6 kmwww.reitdiep.nl/leon-van-gelder
Zernike Harm Jan Zondag Junior2,7 kmwww.zernike.nl
Zernike Montessori Junior College2,8 kmwww.zernike.nl
Wessel Gansfort College3,4 kmwww.wesselgansfort.nl


Auto

De locatie is gemakkelijk met de auto te bereiken. Er kan geparkeerd worden in de parkeergarage Westerhaven, onder de Mediamarkt. Meer informatie is te vinden op de website van Q-park. Vanaf de ingang van de MediaMarkt is het slechts 10 meter naar de ingang van het instituut. Het instituut is gevestigd op de derde verdieping van het voormalige kaaspakhuis “De Volharding”, Westerkade 15.

Trein
Instituut Socrates is vanaf het station Groningen gemakkelijk te bereiken. De loopafstand bedraagt slechts 800-1000 meter. Een OV-fiets kan in de fietsenstalling nabij het station worden gehuurd. Met de bus kunt u ook verder reizen naar het instituut. Dit is gevestigd op de derde verdieping van het voormalige kaaspakhuis “De Volharding”, Westerkade 15.

Bus
Meerdere bussen rijden van/naar het Centraal Station Groningen over de Westersingel. U stapt uit bij de eerste halte aan de Westersingel of Astraat. U loopt even in de tegenovergestelde richting (naar de McDonalds) en steekt de Astraat over (richting NIKE store en Primark). U bevindt zich dan reeds op de Westerkade. Na ongeveer 300 meter vindt u aan de linkerkant de ingang naar ons instituut. Dit is gevestigd op de derde verdieping van het voormalige kaaspakhuis “De Volharding”, Westerkade 15. Meer informatie over het reizen per bus vind u op de website van Qbuzz of op www.9292ov.nl

Vacatures                                               

Er zijn op dit moment geen vacatures.