Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Vestiging Groningen

Instituut Socrates Groningen
Kamerlingheplein 5
9712 TR Groningen
Tel. 0640785459
E-mail: info@instituutsocrates.nl

Leerlingen uit de gemeente Groningen en omgeving kunnen terecht op onze vestiging in Groningen voor huiswerkbegeleiding, individuele begeleiding of bijles, examentraining, studieplanning en training voor de CITO- of NIO-toets.

Al 15 jaar begeleiden wij de leerlingen op de meest effectieve wijze. De nadruk ligt op een goede samenwerking met de leerling en de ouders. In de speciaal ingerichte ruimte zijn alle faciliteiten zoals oefenmateriaal, computers en WiFi aanwezig. Met het geavanceerde leerlingvolgsysteem hebben ouders 24 uur per dag inzicht in de planningen, behaalde cijfers en de vorderingen.

Instituut Socrates biedt de hoogste kwaliteit begeleiding tegen de laagste prijs. Vooral de combinatie van huiswerkbegeleiding en bijles is effectief en zeer betaalbaar (bekijk onze tarieven). Op ieder moment kan het begeleidingspakket worden aangepast en geïntensiveerd. Wij leveren altijd maatwerk. De betaling is achteraf na ontvangst van een factuur. Dus geen automatische incasso of betaling vooraf. U betaalt voor wat u aan begeleiding heeft afgenomen.

Op Instituut Socrates Groningen is altijd een goede, serieuze en positieve werksfeer. Dagelijks wordt gewerkt aan het huiswerk en de voorbereiding op toetsen. Wij bespreken voor aanvang van de begeleiding de planning met speciaal ontworpen studieplanners. Onze hooggemotiveerde studiebegeleiders zijn altijd aanwezig om de leerlingen zo goed mogelijk te helpen. Wij stimuleren alle leerlingen tot een proactieve instelling, zelfstandig leren en discipline.

Instituut Socrates Groningen heeft de ruimste openingstijden: van 13.00 tot 18.00 uur. Uw zoon/dochter kan altijd bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding én bijles (1-op-1) op hetzelfde moment.

En Instituut Socrates Groningen heeft al jaren een slagingspercentage voor Examenleerlingen dat dicht bij de 100% ligt, namelijk tot 97/98%. Een garantie voor een goed resultaat.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek? Vul dan het contactformulier in.