Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Training voor Cito-Toets, IEP-Eindtoets en NIO-Test

Groep 6, 7 en 8 vormen een belangrijke fase voor de leerlingen in het basisonderwijs. In deze tijd wordt bepaald waar de leerling gaat starten in het middelbaar onderwijs. De Cito-toetsen vanaf goep 6 zijn cruciaal en bepalend voor het middelbare schooladvies voor de leerling. Voor groep 7 geldt de Cito-Entreetoets en voor groep 8 de Cito-Eindtoets of de IEP-Eindtoets.

Instituut Socrates bereidt iedere basisschoolleerling optimaal voor op de Cito-toets, IEP-Eindtoets of NIO-test. Er wordt uitgebreid geoefend met geselecteerd oefenmateriaal. De leerling raakt al snel vertrouwd met de toets- en testsituatie en werkt met meer zelfvertrouwen en kennis naar de toets- en testdagen toe. 

De begeleider maakt van iedere begeleidingsles een kort verslag waarin de vorderingen van de leerling worden beschreven. Deze gegevens worden ingevoerd in ons online leerlingvolgsysteem en zijn uitsluitend toegankelijk voor de ouders.

Jonge leerlingen in groep 3, 4 en 5 hebben vaak al leerproblemen omdat de grootte van de klas de afgelopen jaren tot 30 of zelfs 32 leerlingen is gestegen. Zij ervaren hun klas vaak als te druk en durven hun vragen niet aan de docent te stellen. Zo lopen zij tegen hun persoonlijke grenzen binnen de taal- en rekenvaardigheden aan.

Wilt u weten of begeleiding van Instituut Socrates een oplossing voor uw situatie kan zijn? Maak een vrijblijvende afspraak.

Wilt u meer weten over de kosten van de begeleiding door Instituut Socrates? Bekijk het overzicht met de tarieven onder UUR-Begeleiding!

Wilt u meer weten over de kosten van de begeleiding door Instituut Socrates? Bekijk het overzicht met de tarieven!

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek? Vul dan het contactformulier in.