Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Economie bijles van Instituut Socrates

Bijles in het vak economie en/of M&O? De hoog opgeleide studiebegeleiders van Instituut Socrates geven je de juiste informatie en persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt om je toets of examen te halen. Tijdens de bijles economie maak je samen met jouw studiebegeleider een planning ter voorbereiding op je toets. Als jij en je ouders het met de aanpak eens zijn? Kunnen de economiebijlessen beginnen.

Begeleiding in de economiemethode van jouw school

Leerlingen van alle niveaus kunnen economie bijles krijgen van Instituut Socrates. De studiebegeleiders van Instituut Socrates richten zich compleet op de oefeningen van de economiemethode die jouw school en/of opleiding hanteert. Je leert hoe de wisselkoers van een valuta tot stand komt en hoe de financiën genoteerd dienen te worden.  Daarnaast krijg je kennis van begrippen, zoals een hoge of een lage conjunctuur, inflatie of bijvoorbeeld consumptiegoederen. Op je economietoets of eindexamen economie een goed cijfer halen? Dat is mogelijk door het nemen van bijles economie. Neem contact op met Instituut Socrates.

Wij verzorgen ook examentraining wiskunde en voor alle andere vakken van jouw profiel.

Examentraining Economie Instituut Socrates

Wij verzorgen ook examentraining economie en voor alle andere vakken van jouw profiel.

Een training gericht op het examen zal je de nodige voorbereiding geven. Je gaat zelfverzekerder je examen in en de kans op een goed eindresultaat is groot.