Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Examentraining scheikunde van Instituut Socrates

Scheikunde is een vak apart, bijles van Instituut Socrates kan je helpen, zodat jij een voldoende haalt op je eindexamen scheikunde. We richten ons compleet op de oefeningen en leerstof die jouw school hanteert. We starten de examentraining met het maken van een planning en zijn jij en je ouders het met deze planning eens? Dan kunnen we van start gaan. Structuren, eigenschappen en moleculen… Het komt allemaal aan bod!

Begeleiding in de scheikundemethode van jouw school

Krijg je scheikunde examentraining van Instituut Socrates? Dan weet je zeker dat je studiebegeleider jou de juiste informatie geeft. Je begeleider heeft een hoge specifieke kennis van het vak scheikunde.  Wil je later bijvoorbeeld gaan werken in een laboratorium? Dan is het belangrijk dat je de basis van scheikunde goed onder de knie hebt. Onderwerpen als stoffen, chemische reacties en bijvoorbeeld de formules voor chemisch rekenen worden begrijpelijk. Door bijles voor je examen van Instituut Socrates krijg je inzicht in het vak scheikunde. Om een goede berekening te kunnen maken is inzicht in scheikunde een vereiste.

Wil je een hoog cijfer, kortom een goed eindresultaat op je scheikunde toets of eindexamen? Dan is bijles of examentraining een verstandige keuze. Neem contact met Instituut Socrates op.

Examentraining Instituut Socrates scheikunde

Wij verzorgen naast examentraining natuurkunde, ook examentraining en bijlessen voor alle andere vakken van jouw profiel, zoals bijvoorbeeld economie. Een training gericht op het examen zal je de nodige voorbereiding geven. Je gaat zelfverzekerder je examen in en de kans op een goed eindresultaat is groot.