Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Examentraining VMBO

Woon je in de omgeving Groningen of Haren (Drenthe (Assen) en Friesland)? Dan woon je in de buurt van de vestigingen van Instituut Socrates Groningen en Haren. We gaan er vanuit dat je slaagt na het krijgen van de trainingen, want onze hoog opgeleide studiebegeleiders helpen je uitstekend. Ze werken immers als vaste medewerkers bij Instituut Socrates. 

Examentraining 

Naast VMBO examentraining geeft Instituut Socrates ook examentraining aan HAVO en VWO studenten. Heb je twijfels over je kennis voor een bepaald vak? Dan is het waardevol om een paar examentrainingen te volgen, zodat je persoonlijke hulp krijgt. Door deze vorm van begeleiden leer je de stof beter te begrijpen en zal het eindexamen voor jou als VMBO student, HAVO student of VWO student geen probleem worden, maar een uitdaging. Heb je vragen over examentrainingen? Neem gerust contact met ons op! 

Begeleiding voor je VMBO eindexamen

Je kunt je knelpunten aangeven, maar ook zonder deze aan te geven zullen ze het snel opsporen. Is de kern van je probleem duidelijk? Dan bedenkt de studiebegeleider een handige aanpak. Met tips en adviezen zal de studiebegeleider van Instituut Socrates je probleem verhelpen. Je gaat hierdoor zelfverzekerd het VMBO eindexamen in.