Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Bijles natuurkunde van Instituut Socrates

Natuurkunde bijles van Instituut Socrates helpt je om te begrijpen wat natuurkunde is en hoe deze wetenschap wordt onderzocht en beschreven. Je studiebegeleider natuurkunde is specifiek hoog opgeleid voor het vak en kan jou tot in details de onduidelijkheden uitleggen. Hoe ontstond er elektriciteit, licht of bijvoorbeeld geluid? Belangrijke wetenschappen waar wij iedere dag gebruik van maken zonder er bij stil te staan. Natuurkunde bestaat vooral uit experimenten die naar aanleiding van theorieën worden gehouden.

Begeleiding in de natuurkundemethode van jouw school

Na de planning krijg je uitleg over de onderwerpen op het gebied van natuurkunde waar jij moeite mee hebt. En we richten ons compleet op de oefeningen en de toetsstof van de natuurkundemethode die jouw school en/of opleiding hanteert. De studiebegeleider van Instituut Socrates leert je met de theorie om te gaan en dus de leerstof van het vak natuurkunde te begrijpen. Dan zie je de verbanden met de natuurkundige experimenten. Duidelijke uitleg van je studiebegeleider over de begrippen, de natuurkundige formules en de ezelsbruggetjes zorgen voor een goed eindresultaat! Neem contact met ons op om bijles natuurkunde te reserveren.

Examentraining Natuurkunde Instituut Socrates 

Wij verzorgen ook examentraining en bijlessen voor biologie of economie en voor alle andere vakken van jouw profiel. Een training gericht op het examen zal je de nodige voorbereiding geven. Je gaat zelfverzekerder je examen in en de kans op een goed eindresultaat is groot.