Direct naar de inhoud.
Instituut Socrates is open (vanaf 12.00 uur) en kan je dus op gepaste afstand persoonlijk lesgeven!
Wil je liever digitale individuele bijles? Dat is ook mogelijk. Bel ons voor overleg!

Bijles Wiskunde van Instituut Socrates

Moeite met wiskunde? Hulp door individuele begeleiding of wiskunde bijles zorgt voor het begrijpen van deze formele wetenschap. Kortom, het is niet alleen maar rekenen, maar moet je de stof begrijpen om verbanden te kunnen leggen. Dit kan erg moeilijk zijn, daarom helpt Instituut Socrates je graag. Je studiebegeleider heeft een hoge specifieke kennis van het vak wiskunde, waardoor je de juiste uitleg krijgt. Tijdens de bijles maken jouw studiebegeleider en jij eerst een planning ter voorbereiding op je toets. Zijn jij en je ouders het met de aanpak eens? Dan kan de wiskunde begeleiding beginnen.

Bijles en examentraining

Instituut Socrates verzorgt ook bijles en examentraining van alle andere vakken, zoals natuurkunde en biologie. Laat je informeren via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Begeleiding in de wiskundemethode van jouw school

Na de planning krijg je uitleg over de onderwerpen waar jij moeite mee hebt. We richten ons compleet op de oefeningen van de wiskundemethode die jouw school en/of opleiding hanteert. Je leert met getallen om te gaan en zodra je de leerstof van het vak wiskunde begrijpt zie je de verbanden. Het berekenen van de oppervlakte van een vorm, de Abc-formule, de stelling van Pythagoras of bijvoorbeeld een kwadraat afsplitsen wordt voor jou een eitje!

Wil je een goed eindresultaat, kortom een hoog cijfer halen op je wiskunde toets? Dan is bijles een verstandige keuze. Neem contact met Instituut Socrates op.

Examentraining Wiskunde Instituut Socrates

Wij verzorgen ook examentraining en bijlessen in scheikundeeconomie en voor alle andere vakken van jouw profiel. 
Een training gericht op het examen zal je de nodige voorbereiding geven. Je gaat zelfverzekerder je examen in en de kans op een goed eindresultaat is groot.